Aanbod

De sleutel naar verandering zit aan de binnenkant

Kom vrijblijvend kennismaken

Ik vind het belangrijk dat je komt voelen en ervaren wie ik ben, wat ik doe, en hoe ik werk. Dan weet je pas echt of je hier op de juiste plek bent. Tenslotte begint alles met juiste klik. Dit gesprek begint met korte kennismaking, vervolgens laat ik je ervaren op welke manieren en met welke werkvormen we aan de slag kunnen gaan. We verkennen tenslotte de veranderwens waarna je na deze drie kwartier beslist of je met het traject gaat starten.  Zin om te komen kennismaken?

Download gratis e-book

Gevoelig, wat nu?

Met 10 tips voor meer (be)grip voor je kind

Ontvang het nu!

 Het traject   

Op het moment dat je besluit een traject te starten beginnen we die door het stellen van doelen. Waar sta je nu? Wat heb je in je schatkist? Wat zou je graag anders willen en welke kwaliteiten mogen er meer uitkomen?  Ook kinderen formuleren zelf hun einddoel zodat we weten welke kant we op gaan. En dan gaan we samen op pad. 

Ik stem hierin af op jouw tempo en jouw behoefte en zoeken we samen naar die werkvormen die bij jou passen. Ik gebruik veel creatieve werkvormen en oefeningen die een beroep doen op ERVAREN, DOEN en VOELEN.  Ik ben ervan overtuigd dat je zo het meeste leert dan alleen maar inzicht krijgen, denken en praten.

Ouders worden nauw betrokken bij het proces, je bent immers onderdeel van het systeem.  Je komt gezamenlijk naar de intake, gaat thuis aan de slag met de geleerde oefeningen aan de slag en wordt twee keer uitgenodigd voor oudergesprek. In geval van gescheiden ouders stemmen we samen af hoe we dit aanpakken. Ook school kan, indien nodig, nauw betrokken worden bij het proces.

Tarieven    

Intake* €25,–
Consult 1 uur €98,–
Consult 1,5 uur €128,–
Schoolgesprek €68,–

Afhankelijk bij welke coach/therapeut je komt, krijg je een gedeelte van de kosten vergoed. Deze vergoeding komt uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering en valt onder alternatieve zorg. Om te zien welk bedrag je precies vergoed krijgt, moet je informeren bij je eigen zorgverzekeraar.


Soms is het ook mogelijk het middels PGB te vergoeden via de gemeente. Hierover kun je in overleg met de desbetreffende therapeut.

* de kosten van de intake worden gedoneerd aan het goede doel

Workshops & Lezingen

Er zijn regelmatig  interessante lezingen en workshops te volgen.  Zie agenda voor meer informatie.
Wegens het Corona virus zijn deze tijdelijk stopgezet en zijn we achter de schermen aan het kijken of we deze kunnen omzetten naar webinars. Zijn er onderwerpen waarover je meer wilt weten, laat het ons weten. En houd regelmatig de agenda in de gaten.

 

Wat een verschil met vorig jaar, toen wij (onze dochter van 10 jaar en wij als ouders) elkaar nog lang niet altijd goed begrepen en er daardoor vaak boosheid was, frustratie of verdriet. In veel opzichten is onze dochter een heel gevoelig meisje, die zichzelf soms vergeet en het heel spannend vindt om nieuwe dingen te doen. Als iets niet meteen lukte was dit lastig en ging ze het gewoon uit de weg. Ook met kleding had ze grote moeite, alles kriebelde of zat te strak/niet lekker.

Nu, een jaar later, gaat ze er veel meer op uit, ze bespreekt alles zelf op school (als iets niet duidelijk is of moeilijk) en is in het algemeen gewoon veel vrolijker en relaxed. Ze heeft zelfs haar eerste jeans gekocht (voor het eerst in 10 jaar). Pascalle, haar coach, is geweldig! Meteen vanaf het eerste moment was er een klik en die klik is altijd gebleven. Onze dochter ging elke keer met veel plezier mee en vind het stiekem best jammer dat ze nu niet meer hoeft….

Wij, als ouders, hebben ook veel inzichten en tips gekregen dus het was in alle opzichten top. Heel erg bedankt, Pascalle!!

Ouders van meisje van 10 jaar