Agenda

Workshop aanbod

We geven regelmatig trainingen en workshops die passen bij de vragen die we krijgen. Voor nu staat er nog niets gepland, is er een onderwerp waar je graag iets of zou willen horen, laat het ons dan weten in het contactformulier.  

Download gratis e-book

Gevoelig, wat nu?

Met 10 tips voor meer (be)grip voor je kind

Ontvang het nu!

Volg Innerlijke Zorg

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Wij zijn met het hele gezin naar Pascalle geweest. Mijn zoon en ik zijn het meeste geweest. Als eerste zijn wij met onze zoon naar Pascalle gegaan. Hij heeft een zeer sterke eigen wil en kan daardoor soms heel boos worden als hij zijn zin niet krijgt. Pascalle heeft ons inzichten en hulpmiddelen gegeven.

Onze zoon geeft zelf als reactie: bij Pascalle is het erg leuk. Ze doet erg leuke spelletjes en praat met je over thuis.

Onze ervaring is zeer waardevol geweest. Ze heeft goede handvaten gegeven waar we mee vooruit kunnen. De spelletjes die ze speelt hebben vaak een onderliggende gedachte waar ze op voor borduurt. Daarnaast ben ik zelf onder behandeling. Ik heb al jaren last van depressies. Dankzij Pascalle ben ik nu van mijn anti depressiva af. Bij Pascalle voel ik mij zeer op mijn gemak. Ze haalt dingen naar boven die onbewust belangrijker zijn dan ik zelf in eerste instantie dacht.

Samen werken we aan het in balans krijgen van mijzelf, mijn gezin, mijn leven. Dit doen we door middel van het doen van oefeningen maar ook geregeld geeft ze mij handvaten. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

Gezinservaring