Inspiratie & Tips

Ik help je graag de eerste stap vooruit

Mijn visie

Beeldtaal uitleg – tekst / video volgt nog

Ben ik in beeld?

Ken je dat gevoel. Dat het lijkt alsof je onzichtbaar bent. Dat je tegen je kind praat, maar dat je niet tot hem of haar doordringt omdat de tv, i-pad of telefoon veel belangrijker is dan dat jij bent. En dat als je zijn of haar naam roept je maar een soort halve aandacht krijgt, maar zodra je vraagt of het een snoepje lusten ze dit wel horen! Alsof ze het er om doen…..
Lees meer

Ben je dom ofzo!

‘Ben je dom ofzo’ of ‘jij bent echt apart’. Die uitspraak heb ik als kind met enige regelmaat om mijn oren gekregen.
Als kind zijnde was ik natuurlijk ook al heel gevoelig. Ik was vooral bezig met de wereld om mij heen en had mijn voelsprieten altijd uitstaan….
Lees meer

Het mama loket…

Herken jij dit, als jij thuis bent samen met je kinderen je het gevoel hebt altijd maar AAN te staat. Er een bord met beschikbaar voor alle vragen, aandacht, oplossingen boven je hoofd hangt. Daar waar jouw kinderen iets kwijt zijn, willen klagen over hun broertje of zusje, iets samen willen doen het is altijd. MAMMMM!!!!
Lees meer

Respect aan het wissel- kind

Kinderen van gescheiden ouders….ik heb er zelf geen eigen ervaring mee. Mijn ouders zijn na 32 jaar nog steeds samen en ook mijn man en ik, die welliswaar onze pittige up’s en downs hebben gehad, zijn na hard en intensief werken ook nog steeds bij elkaar. Deze kinderen kom ik echter in de praktijk wel tegen.
Lees meer

Gratis downloads

Tekst volgt nog

Het uitgevonden wiel

Tips en inspiratie toepasbaar voor thuis

Online programma’s

Wil jij nog een stap dieper maken…blijf deze pagina in de gaten houden!

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je een afspraak maken voor kennismaking of heb je een vraag? Neem via het onderstaande formulier contact op.