Laten we kennismaken

Wie is
Pascalle Hendriks de Leeuw

Mijn naam is Pascalle Hendriks- de Leeuw (1986).  Ik ben een echtgenote en moeder die levenslustig in het leven staat. Ik ben altijd erg in mensen geïnteresseerd geweest. Als klein meisje was ik al nieuwsgierig naar alles om me heen. Ik stond open voor iedereen en luisterde aandachtig naar wat mensen me vertelde en vond het heerlijk om me zo te verbinden. Een studiekeuze in de hulpverlening was dus ook geen verwonderlijke keuze.

Echter heeft dit open staan voor de wereld soms ook een minder fijne kant. Als je niet goed in verbinding staat met jezelf word je snel overspoelt door gevoelens en emoties die je niet kunt plaatsen. Ik voelde van alles wat niet van mij was. De spanning loopt dan hoog op, je kunt moeilijk ontspannen en blijft piekeren. Hierdoor vliegen de emoties alle kanten op en kun je jouw grenzen moeilijker aangeven. Zo dus ook bij mij. Ik schoot door in perfectionisme, bleef mezelf alleen maar uitdagen, legde de lat veel te hoog en was niet tevreden. Mijn schatkist schoot op slot, ik was moe en voelde me kwetsbaar en vond mijn gevoeligheid maar lastig en stom.

Door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik deze ‘kwetsbaarheid’ tot kracht kan maken. Hoe ik vanuit verbinding met mezelf, meer in balans kon blijven en vanuit daar de verbinding met anderen en de wereld aan kon gaan. Ik richtte mijn aandacht naar binnen, leerde onderscheiden wat van mij was en wat ik ‘extra’ meedroeg. Kon me losmaken van deze ballast en patronen waardoor ik mijn kwaliteiten weer kon gebruiken.
Toen ik moeder werd, kwam hier nog een uitdaging bij. Ik heb twee gevoelige temperamentvolle kids (2013 & 2015) en zij spiegelen mij feilloos. Ik word als moeder vaak genoeg op de proef gesteld om de verbinding met mezelf te behouden en te voelen wat er echt in mij leeft. De strijd die ik bij mijn kinderen zie, kan ik beter begrijpen en begeleiden. Het is niet altijd even makkelijk, maar ik voel me in ieder geval niet meer machteloos. Door in verbinding met mezelf te blijven, te voelen en blijven dragen wat van mij is, kan ik hen zo ondersteunen dat zij vanuit vertrouwen kunnen opgroeien tot wie zij in potentie zijn. En dat gun ik jou en jouw kinderen ook!

Voor een uitgebreid overzicht van opleidingen en diploma’s, zie mijn LinkedIn profiel.

Mijn kwaliteiten

Kennis & Intuïtie

Ik houdt van leren en nieuwe kennis opdoen. Ik laat met graag met nieuwe dingen inspireren, waarmee ik ze verbind met mijn gevoel. Ik heb daardoor een mooie mix van verstand en gevoel.

Nieuwsgierig & Open

Nieuwsgierigheid zit in mijn aard. Ik wil graag weten hoe dingen zitten en waarom dingen zo zijn. Ik kijk met een open blik naar de wereld en naar mensen en hoop mezelf zo ook te verrijken met een andere invalshoek.

Creatief & Out of the box 

Ik ben erg creatief en out of the box. Ik verzin graag nieuwe dingen en vind houdt ervan dingen op een unieke aan te vliegen. Ik blijf mezelf ook altijd uitdagen met leuke creatieve projecten.

Wat anderen zeggen

Wat een fijne ervaring! We zijn al een hele tijd bezig om de juiste behandel methode te vinden voor onze dochter. Gelukkig hebben we die uiteindelijk gevonden bij Innerlijke Zorg. Het verschil met andere zorg is dat echt zichzelf mocht zijn waardoor ze zich veilig voelde en je pas echt stappen kan gaan zetten. we zijn heel dankbaar en kunnen dit absoluut adviseren!

Laura en Roy

Maak nu een afspraak

Nieuwsgierig geworden wat ik kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak of stel hier je vraag.